30. toukokuuta 2009

Falmouth lauantai 30.5.2009

Vietin rauhallisen aamun veneellä yksin. Söin aamiaisen ja luin netin kautta uutiset erityisesti Suomesta. Ennen puoltapäivää lähdin kaupungille. Piti käydä pesulassa, ruokakaupassa ja tietenkin kahvilla jossain houkuttelevassa kahviossa. Takaisin pitäisi ehtiä sovittuun aikaan asentamaan eilen hankittua tokkelia.

Lähdin pääkadulla olleen kyltin perusteella hakemaan korttelin sisäpihan kahviota. Se osoittautui viehättäväksi. Kahvio oli rakennettu osittain puutarhaan ja sitä hoiti jonkin yleishyödyllinen yhdistys. Silmäilin läpi paikallisia päivän lehtiä. Jatkoin pesulaan n. 20 min kävelymatkan päähän. Kävely sai jälleen pulssin kohoamaan. Pyykit olivat sovitusti valmiina hintaan 17£. Matka veneelle sujui alamäkeä. Pyykkisäkki oli kohtalaisen painava kannettava.

Jätin kaupassa käynnin myöhempään etten myöhästyisi sovitusta tapaamisesta veneellä.

Asentaja tuli paikalle riuskaotteisen tyttöystävänsä kanssa sovittuun aikaan. Hän avasi Furleksin rullan etuharuksen irrottamiseksi. Löysäsin takaharuksen ja lisäksi kiristimme kutteristaagin. Saimme etuharuksen vaurioituneen tokkelin irrotettua ja pienten ponnistelujen kautta uuden kiinnitettyä. Vantteja ei tarvinnut löysätä ja se helpotti operaatiota. Olin tyytyväinen kun olin tilannut asennusapua. Yksin en olisi työstä selviytynyt.

Kävin kaupassa hakemassa ruokatarpeita, laitoin ruokaa ja otin makoisat päivätorkut. Iltaa vietin kävelemällä kaupungilla ja nauttimalla oluet Chain Locker - pubissa.

Ei kommentteja: