15. lokakuuta 2008

14 - 15.10.2008 tiistai – keskiviikko. Santa Cruz Teneriffa.


Aamulla nukuimme pitkään. Herättyämme keräsimme aamiaistarvikkeet veneen varastosta, mysliä, tuoremehua, teetä ja kahvia.

Vähitellen järjestelimme veneen tiloja niin, että eläminen siellä olisi mahdollista. Puolen päivän aikaan lähdimme tutustumaan kaupunkiin ja tekemään välttämättömiä muona ja muita hankintoja. Kaupungin keskusta on aivan venesataman välittömässä läheisyydessä. Keskusta on vilkas erilaisine kauppoineen ja siinä riitti tutustumista vielä seuraavaksikin päiväksi. Marjatta oli viehättynyt erilaisiin putiikkeihin ja viihtyi niissä kipparin mielestä liiankin hyvin.


Sataman läheisyydessä oli turistitoimiston informaatiopiste. Pieni kioski, joka jakoi esitteitä ja neuvoja muutaman tunnin päivän aikana. Suurin anti kioskilla meille oli ympärille 20 – 30 m ulottuva vapaa langaton internet yhteys. Siinä oli mahdollisuus päivittää sähköpostit ja lukea uutiset nurmikolla istuen usean muun internet käyttäjän kanssa.

Keskiviikkona teimme valmistelut seuraavan päivän purjehdusta varten. Päätimme lähteä Gomeralle. Ehtiäksemme ajoissa perille päätimme lähteä varhain aamuhämärän aikaan. Loppuilta meni seuratessa paikallista televisio-ohjelmaa.

Ei kommentteja: