31. joulukuuta 2008

Hyvää Uutta Vuotta 2009 lukijoille

Meritähti purjehtii Karibialla ja sen sijainti päivitetään miehistön toimesta tasaisin väliajoin Winlink sijaintikarttaan. Palaan veneelle helmikuun 9. päivänä ja purjehdimme seuraavan kuukauden ajan alueella Saint Luciasta etelään. Tiedossa olevat miehistön vaihdot ovat Saint Lucialla 12.2, 19.2 ja 22.2 ja 08.3.

Mikäli etsit edullisia lentoja Karibialle niin me olemme löytäneet edullisimmat seuraavalla reitillä. Helsinki - Lontoo Catwick Easy Jet, Lontoo Catwick - Saint Lucia VirginAirlines. Edestakaisen koko matkan hinta on jäänyt hieman alle 700 euron. Virgin lentää lisäksi mm Antiqualle, Tobagolle ja Barbadokselle. Catwikissä pitää yöpyä menomatkalla ( 1 h huone n. 30€ ja 2h huone n. 50€ edullisimmillaan ). Liput pitää tai ainakin voi ostaa netistä ja ne on hyvä varata useita viikkoja aikaisemmin, jolloin hinta on edullisempi. Vihjatkaa jos löytyy parempia vaihtoehtoja.


Tarkoitukseni on päivittää tätä blogia veneelle palattuani viikottain. Lähiaikoina yritän saada sivustolle videoklippejä matkan varrelta, mikäli taidot ovat tallella ja laitteet toimivat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Tarkoitukseni on päivittää tätä blogia viikoittain veneelle päästyäni" ...seuraavat miehistön vaihdot ovat...
Ja nyt on jo Helmikuun loppu - miehistö olisi pitänyt vaihtua joten sinunkin pitäisi kai olla jo veneellä - toivottavasti kaikki on hyvin ja erittäin kiehtovan webbi-blogin päivitys on tekniikasta kiinni. Ehkä itse törmäämme samaan ongelmaan muutaman vuoden kuluttua jos haaveemme toteutuu... Sivumyötäisiä tuulia Teille kaikille!!

Anonyymi kirjoitti...

juu jatkoa odotellaan. Tsemppi teille. T. Kalle