28. huhtikuuta 2009

Meritähti on matkalla kotiin

Meritähden köydet irrotettiin marinan laiturista 26.04.2009 klo 09.45. Jorma ja Helena Xialta olivat saattelemassa meitä matkaan. Miehistössä on kolme henkeä Seppo, Odie ja minä.
Tätä kirjoittaessani olemme olleet matkalla 30 tuntia ja maileja on kertynyt n. 200. Koko miehistö on joutunut totuttelemaan kuoppaiseen mereen. Ruokaa on säästynyt tuleviin tarpeisiin.
Purjeina meillä on ollut peruspurjeet. Rullaiso ja genua ovat olleet 50% auki. Trimmauksia ei ole tarvinnut tehdä toistaiseksi.

2 kommenttia:

markku kirjoitti...

Mukava kuulla, että keula on kääntynyt kohti kaukaista kotisatamaa. Vielä on monta hiivaria edessäpäin, mutta uskoisin teidän niistä kunniakkaasti merimiestaidoillanne selviävän. Aluksen syväys muuttui varmaankin oleellisesti kauppalaskusta päätellen...Have a nice and safely journey back to the home harbour. My Best and the Warmest Regards to everyone on the sailboat Seastar ! Markku Kaarinasta

Anonyymi kirjoitti...

happy to see you arrived in horta. tell odie i love him and will be home tonight (saturday) and tomorrow morning. amy arriving sunday approx 11:00 a.m. hope to go out on boat. faye